кадър: bTVРедактор: Експертната формула е единствената, която може да доведе до създаването

...
кадър: bTVРедактор: Експертната формула е единствената, която може да доведе до създаването
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: Не е проблем да предложим участие в кабинета на партиите на протеста

кадър: bTV

Редактор: 

Експертната формула е единствената, която може да докара до основаването на държавно управление. Не е проблем да предложим присъединяване в държавното управление на партиите на митинга, в това число с министри, само че това не би трябвало да са политически фигури. Това сподели в предаването „ Лице в лице ” по bTV Александър Симов от Българска социалистическа партия.

Добре е да се обмисли дали известни министри като Бойко Рашков може да останат и в постоянното държавно управление. Това важи и за Кирил Петков и Асен Василев, разяснява депутатът.

Българска социалистическа партия е единствената партия, която продължава да си приказва с всички в Народното събрание, акцентира той. Според Симов Народното събрание се раздира от разногласия, а групата на партиите на митинга, който бяха считани за естествени съдружници се е разпаднала. Социалистът дефинира като задкулисен изказванията, че президентът Радев е дал мандата на Българска социалистическа партия, с цел да остане на власт служебното държавно управление.

„ На трети избори ще бъдат осъдени най-силно тези, които за повторно провалиха парламентаризма. Разбира се, че Българска социалистическа партия ще оцелее, Българска социалистическа партия постоянно оцелява ”, разяснява Александър Симов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР